Antikt och Design

Kommer att jobba med antikt och Design, bilder kommer, antikt historia stilhistoria ,Barock och Rokoko, är mina favoriter, kommer att kunna ta emot möbler för Design och att pimpa på ett stilsäkert sätt, vintage och målning.

Har gått kurser och läst samt studerat materiel-kännedom om hur olika slags tekniker såsom vintage på möbler, tycker det är roligt , samt att skapa som ju är min grej som helhet.

Design konst och Antikt , möbler och tyger blir min egen design på, studerar hela tiden och känner luktar fotar, så att jag får in allt innan jag sätter igång , det är natt som dag, en konstnär slutar aldrig att jobba ,med hjärnan, den upptäcker , får liksom dopamin-kickar, som att bestiga ett berg eller hoppa fallskärm, kan gå igång på att upptäcka något nytt, naturen är liksom en bas för att skapa, men andra saker oxå, kan vara tillfällen tv tidning färger människor minnen, ja vad som helst, älskart.