Om Leila Lagrén & Art Smart

Hej varmt välkommen till min hemsida ,vi på Art Smart är just i startgroparna på karriären, händer mycket just nu, men troligtvis är alla som tittar in här intresserade av konst. Tack skall försöka paketera det jag gör, jag auktionerar konst och har ett samarbete med auctionet.com där går man enkelt in och väljer auktionshus, i mitt fall Gomer och Andersson i Norrköping.

Sedan har jag ett nytt samarbete med Elobina.se som jag jobbar som Designer åt, för deras produkter, kan vara tyg på metervara med min tolkning av Gandalf tex, eller bordstabletter eller påslakanset. Sedan är jag medlem i BUS och SAK, som bevakar mina intressen, bildupphovsrätt. Jag tar beställningar på konst, mina specialområden är: natur djur människor och byggnader, jobbar efter foto och gärna ett samtal från kund, för att få rätta känslan till objektet. Vi på art Smart är ständigt på utveckling eftersom vi har en brinnande passion och lust till konsten som förändrar världen rummet eller kontoret, eller en vägg.

Jag brinner för det här och vill gärna ha nya utmaningar. Titta på våran hemsida och hittar du något så kontakta oss, eller beställ om du har en ide, Företaget är också under utveckling och därför är alla mina kunder viktiga såklart, jag kommer nu för första gången vara med i en internationell utställning ART SHOW Hartexpo international Barcelona 20-24 maj, har två konstverk med där. London och tokyo lockar också, men London är jag inbjuden till så det kanske blir av, Tokyo får man söka till.

Har kommit in på SARA och sökt till en till utbildning också, åter till om jag kommer in. Sökt stipendium och kommer söka till Jurybedömda utställningar som är det viktigaste på sätt och vis, då blir man erkänd.

Gamla och nya kunder hjärtligt välkomna på min resa här börjar det.

Tveka inte att kontakta mig!

Har du frågor gällande kurser eller likanande, kontaka mig direkt!

Min vision

Är att växa och ta del av historien vilket jag gör, men känns så overkligt som historien vi läser nu, fast vi kommer inte läsa den det gör andra senare, spännande tänker vara med så länge jag kan hålla i en pensel. Har två utbildningar på gång, åter till det när jag kommer in på den som jag sökte sist, den första är SARA, den är en akademisk utbildning som ligger i Simrishamn, så vackert inbäddad i Österlen.

Min vision är att påverka positivt och vackert samt rörande eller ibland abstrakt, det kan vi se hur utvecklingen går men porträtt älskar jag av alla sorters djur och människor, samt naturporträtt ej att förglömma, realistiskt och drömmande kan skapa ur något, när jag målar är jag där, det är underbart, när en kund säger wow ,underbart, då har vi lyckats på Art Smart. Det bästa ur det bästa och energin är nog typiskt mig,jag vill beröra och röra eller ibland lite komisk, det började med en konsthandlare i Stockholm, min häger och comic art cats, så det är toppen, kommer satsa mot stjärnorna så vi får se hur fort sakta det går.

Älskar är kär och galen i konst slutar aldrig upp att få idéer. Men det är så det skall vara. Jag har också gått utbildning i att driva ett mindre bolag, på Science Park startup i Norrköping. Leila van dyke köpte jag på PRV, så det äger jag i ett antal år, Konst tryck och design klass 41 42. Jag växer hela tiden , det är mitt mål, ständigt kan jag utvecklas.

error: